Jeugd:
Op 26 juni 1969 werden Henk en Wil Boszhard de ouders van Carlo Boszhard. Carlo werd in Amsterdam geboren. Carlo groeide op in Amsterdam Noord, samen met zijn zes jaar oudere broer Ron (bekend van tv-programma's bij de TROS). School was niet echt Carlo's ding, hij was meer bezig met toneelspelen tijdens de les. Hij is daardoor een keer blijven zitten. Hij was dan weer wel goed in de eindmusical. Hij improviseerde toen al op het toneel. Carlo staat vanaf zijn dertiende jaar al in het theater De Engelenbak in Amsterdam Noord. Daar kreeg hij les van onder andere Paul de Leeuw. Carlo heeft vroeger altijd al geroepen dat hij bij de TV zou gaan werken. Toen geloofde niemand 'm. Na de basisschool is Carlo naar de Land- en Tuinbouwschool gegaan. Na die opleiding is Carlo de verzorging ingegaan. Hij heeft toen voor demente bejaarden gezorgd. Toch bleef de droom om presentator te worden bestaan. Carlo rook in die tijd wel al aan het televisievak door te figureren in onder andere de Ep Oorklep Show, Verona en Dutch Treat. Hiermee verdiende Carlo maar f15,- per keer, maar het ging hem helemaal niet om het geld.  

Televisie:
Na een videobandje op te sturen naar de redactie van Pauze TV (naar aanleiding van een advertentie in het blad Pauze, waarin ze op zoek waren naar verslaggevers), mocht Carlo in 1989 Pauze TV presenteren. In 1991 heeft Carlo de overstap gemaakt naar RTL4. Carlo presenteerde toen de Gek Van De Week Show, wat helaas geen succes werd. Gelukkig zette Carlo door en kreeg hij nog een kans om te laten zien wat hij kon. Hij mocht met Irene samen Hitbingo gaan presenteren en in 1993 kwam hij ook bij Telekids terecht. Telekids werd vooral populair toen Carlo en Irene begonnen met Pittige Tijden, de persiflage op de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Telekids werd op 02/10/1999 afgesloten met een groot feest, een acht uur durende live uitzending. In 1996 maakte Carlo opnieuw de stap naar volwassenentelevisie. Zijn programma's bleken nu wel succesvol en Carlo heeft voor RTL ondertussen al vele programma's mogen maken. Kijk voor het hele overzicht bij het televisiewerk van Carlo. 

Musical:
Carlo's hart ligt naast zijn TV werk ook bij musical. Carlo heeft in de zomer van 2002 de rol van DJ Monty overgenomen in de musical Saturday Night Fever. Carlo vond het spelen in een musical zo'n fijne ervaring, dat hij later ook audities heeft gedaan voor de rol van Zazu in de musical The Lion King. Carlo is na een aantal voorrondes niet door deze audities gekomen. In de zomer van 2004 was Carlo wel special guest in het grootse spektakel Musicals in Ahoy', waar Carlo stond de zingen tussen diverse grote musicalsterren. Carlo mocht onder andere het nummer Be Our Guest zingen uit Beauty and the Beast. Hier genoot hij enorm van. Daarom heeft Carlo in januari 2005 auditie gedaan voor de rol van Lumière, de kandelaar uit de musical Beauty and the Beast en dit keer werd hij wel aangenomen. In 2005 trad hij met het nummer Kom Erin op bij het Musicals Awards Gala. Op 02/10/2005 is Beauty and the Beast in première gegaan. In 2007 deed Carlo audities voor een nieuwe rol en hij werd na een slopende auditiereeks aangenomen voor een rol in Les Misérables. Om alvast aan de rol te mogen ruiken verzorgde de cast een optreden tijdens de Musical Sing-a-long in 2007. In 2008 speelde Carlo de rol van de lijkenpikkende herbergier Thénardier in de musical Les Misérables. Deze musical is op 20/04/2008 in première gegaan. In 2008 verzorgde de cast een optreden op het Musical Awards Gala en ook tijdens de Musical Sing-a-long trad de cast opnieuw op. 

Privé:
Carlo woont in een dorpje vlak boven Amsterdam. Carlo is echt een familiemens. Hij is gek op zijn ouders. Vandaar dat Carlo het huis naast zijn huis, voor zijn ouders heeft gekocht, zodat ze lekker dicht bij 'm kunnen wonen. Carlo heeft een relatie met Herald Adolfs. Herald is ook werkzaam bij de televisie. Samen staan ze onder andere achter het succes van De TV Kantine. 

Prijzen en nominaties:
In 1996 hebben Carlo en Irene hun eerste prijs mogen ontvangen. Ze ontvingen voor hun cd Telekids, Een Pittig Cd'tje een Gouden Plaat. Carlo en Irene zijn in 1997 in de prijzen gevallen met het programma Telekids. Zij wonnen de Margriet Kinder TV prijs voor het beste kinderprogramma tijdens het Gouden Televizierringgala. In 2002 viel Carlo opnieuw in de prijzen op het Televizierringgala. Hij won toen de Zilveren Televizierster voor beste TV man van het jaar. In ditzelfde jaar won Carlo ook de Rembrandt Award, ook in de categorie beste TV man van het jaar. In 2003 waren Carlo en Irene genomineerd voor de Gouden Televizierring voor Life & Cooking. Deze heeft het duo helaas niet gewonnen. Tijdens het Musical Awards Gala in 2006 was Carlo genomineerd voor Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical voor de rol van Lumière. Ook deze prijs heeft Carlo niet mogen ontvangen. In 2010 hebben Carlo en Irene de Beeld en Geluid Award én de Gouden Televizierring gekregen voor hun persiflageprogramma De TV Kantine.

Wassenbeeld:
In 1996 zijn Carlo en Irene vereeuwigd als wassenbeeld in Madame Tussaud in Amsterdam. Vanaf 2008 staan de beelden van het duo er niet meer. Of ze nog in ergens in de kelder staan of omgesmolten zijn tot andere personen is niet bekend. Carlo en Irene hebben als wassenbeeld meerdere metamorfoses ondergaan. Zo waren Carlo en Irene eerst in de Telekids look te zien, later weer in de Life & Cooking look, als laatst was het duo in de glamourlook te zien.

Films en muziek:
Voor Telekids hebben Carlo en Irene 5 cd's gemaakt en 4 films. Ook waren er veel Telekids producten te koop, zoals snoep, petjes en vakantieboeken. Er zijn ook videobanden uitgebracht van het populaire onderdeel Pittige Tijden. In 2007 zijn er ook dvd's van Pittige Tijden uitgekomen. Naast de Telekids cd's heeft Carlo ook nog een solosingle uitgebracht. Dit was het nummer Als Jij Maar Bij Me Bent. Dit nummer hoorde bij het programma Welkom Op Je Bruiloft. Carlo was ook ooit van plan om nog een hele cd te gaan maken, maar daarvan is het (nog) niet gekomen.

Overig:
Carlo doet naast TV en musical nog meer. Hij spreekt stemmen in van allerlei films. Ook heeft Carlo de stem gedaan in computerspelletjes, o.a. Red Cat. In 2004 kwam de DVD van Simone Kleinsma uit, Simone Sings Doris Day, waarop Carlo samen met Stanley Burleson, Tony Neef en natuurlijk Simone Kleinsma te zien is met het nummer Everywhere You Go. Carlo heeft in 2005 ook een gastoptreden verzorgd in de show De Munk Live, waarin hij samen met Danny de Munk zong. In 2007 heeft Carlo een aandeel gehad in de show A La Longue, een eerbetoon aan de overleden zanger Robert Long.